השותפות עם המרכז לקשרי תעשייה

הצטרפו אלינו כדי לגלות את הדבר הגדול הבא

אוניברסיטת תל אביב רואה חשיבות רבה בהידוק הקשר עם התעשייה במסגרת פעילות של המרכז לקשרי תעשייה.

האקדמיה מהווה כמעיין הידע של העת החדשה, וככזו עליה להביט קדימה, ולשמר את הרלוונטיות לצורכי התעשייה. בשל כך, השיח הפתוח והפורה שאנו דואגים לשמר בין האקדמיה לתעשייה יחזק משמעותית את הקשר וישרת אפוא את כולם מכיוון שזה מסע המשותף של כולנו - אקדמיה ותעשיה.

בתחום הגיוס והרווחה

• ימי זרקור- מיועד לחברות המעוניינות לפגוש את סטודנטים שלנו למטרות גיוס. הארגון דואג לתיאום האירוע בהתאם לזמינות הסטודנטים, פרסום האירוע וסיוע משלב התכנון ועד לסיום היום.
  • מפגש עם סטודנטים לתארים מתקדמים – מפגש בין כשעתיים שמתקיים לרוב בשעות אחה"צ בהתאם למערכת השעות. המטרה: איסוף קו"ח ומתן הסבר אודות החברה ואפשרויות הגיוס. בדר"כ שיח קצר לפני השיעור/ בהפסקה על קפה ומאפה.
  • פרסום משרות- הפרסום יעשה באמצעות דיוור לסטודנטים, פרסום ברשתות החברתיות ובאתר המשרות.
  • ימי גיוס- יום גיוס ייעודי לפי צורכי החברה, אשר כולל הרצאה וראיונות אישיים של סטודנטים שקורות חייהם נבדקו מראש.
  • אירועי פנאי, מפגשים טכנולוגיים וטקסים – אירועים ייחודיים שנבנים בהתאם למטרה שהוגדרה מראש, ובכלל זה אירועי ומסיבות סטודנטים, Meet Up, כנסים טכנולוגיים, מתן חסות לטקסי מצטיינים ועוד.

בתחום האקדמי

• הרצאות אורח- העברת שיעור על ידי נציג מהתעשייה בקורס הנלמד בפקולטה להנדסה, והשיעור מהווה חלק אינטגרלי מסילבוס הקורס.
  • שומעים אורחים- עובדי החברה נוטלים חלק פעיל בקורסים אשר מועברים על ידי מרצי הפקולטה להנדסה, ללא ביצוע מטלות סטודנטיאליות. ישלח מייל ייעודי בנושא.
  • הרצאות העשרה- העברת הרצאת העשרה על ידי נציג מהתעשייה.
  • השפעה על תוכניות לימוד- כחלק משיתוף הפעולה בין האקדמיה לתעשייה, כאשר עולה צורך בהתאמת תכנים הנלמדים בפקולטה לצורכי התעשייה, מקיימים פגישה משותפת ובוחנים שינוי/ הוספת תכנים לסילבוס.
  • פרויקטי גמר בתעשייה- ביצוע פרויקט גמר לתואר ראשון או שני בתעשייה.

בתחום המחקרי

• שולחן עגול מדעי לאיתור נושאי מחקר משותפים